De verbluffende winsten van Bitcoin dit jaar zijn te danken aan de algemene acceptatie ervan als investering en betaalmiddel, vergezeld van de stormloop van kleinhandelsgeld naar aandelen, op de beurs verhandelde fondsen en andere risicovolle activa.

 

Bitcoin steeg boven $ 60.000 om recordhoogtes in het weekend te naderen, brak uit een krap bereik van twee weken en werd voortgestuwd door gepraat over beperkte nieuwe voorraden tegen bewijs van bredere acceptatie. Koers van Vechain is omhoog.

 

 

De grootste en bekendste cryptocurrency ter wereld bereikte zaterdag $ 61.222,22, het hoogste niveau in bijna een maand. Het was iets lager op $ 59.907 om 05.00 uur GMT op zondag.

 

Bitcoin (BTC) is 116% gestegen ten opzichte van het dieptepunt van $ 27.734 in het jaar op 4 januari. Het overschreed voor de eerste keer de grens van $ 60.000 op 13 maart en bereikte een record van $ 61.781,83 op Bitstamp Exchange, net nadat de Amerikaanse president Joe Biden zijn $ 1,9 biljoen had ondertekend. fiscaal stimuleringspakket omgezet in wetgeving.

 

Justin d’Anethan, verkoopmanager bij digitaal activabedrijf Diginex in Hong Kong, zei dat beleggers de afgelopen weken hun aandacht hadden gericht op aandelenmarkten en andere cryptocurrencies, waardoor Bitcoin in de bovenste 50-duizend dollar-niveaus inactief bleef.

 

“Dat veranderde gisteren toen we 60K doorboorden. Met mijnwerkers die geen recent geslagen munten verkochten, reserves op de beurs die meerjarige dieptepunten bereikten en een onophoudelijke stroom van bedrijven, fondsen, grote en kleine investeerders die zich in BTC opstapelden, sloegen we door,” hij zei. Koers van chainlink is gestegen.

 

De export van edelstenen en juwelen daalt met 25,71% tot Rs 185.952,34 crore in FY21: GJEPC

Oostenrijkse spant klimaatzaak aan tegen regering. Zink-futures tank 2,7% tot Rs 221,55 per kg op een zwakke wereldwijde trend; vooruitzichten bullish

De verbluffende winsten van Bitcoin dit jaar zijn te danken aan de algemene acceptatie ervan als investering en betaalmiddel, vergezeld van de stormloop van kleinhandelsgeld naar aandelen, op de beurs verhandelde fondsen en andere risicovolle activa.

 

Het steeg dit jaar toen grote bedrijven, zoals BNY Mellon, vermogensbeheerder BlackRock Inc, creditcardgigant Mastercard Inc, cryptocurrencies ondersteunden, terwijl bedrijven zoals Tesla Inc Square Inc en MicroStrategy Inc investeerden in bitcoin.

 

Grote Amerikaanse banken zoals Morgan Stanley proberen ook vermogensbeheerklanten toegang te bieden tot bitcoin-fondsen.